Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in taxonomy_menu_trails_init() (regel 102 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/common.inc).

Vragen over je brommer? Kijk op de website van het RDW!

Nieuws
Datum: 
4 sep 2015 - 12:00

Heel veel informatie over de brommer is te vinden op de website van het RDW. De RDW is een publieke dienstverlener in de mobiliteitsketen. De RDW beschikt over een grote expertise door jarenlange ervaring met de uitvoering van wettelijke en opgedragen taken. Taken op het gebied van toelating van voertuigen en onderdelen daarvan, toezicht en handhaving, registratie, informatieverstrekking en documentafgifte. Deze taken voert de RDW in nauwe samenwerking met diverse partners in de mobiliteitsketen uit. Dit geeft de RDW een duidelijke positie in deze keten met als missie: RDW, partner in mobiliteit.

Het RDW heeft voor alle vervoersmiddelen een apart hoofdstuk en dus ook voor de bromfiets. Hier vindt u informatie over onderwerpen waar u mee te maken kunt krijgen als u een brommer heeft of wilt aanschaffen. Wilt u bijvoorbeeld een brommer invoeren of een bromfiets kopen of slopen, kijk dan hier voor meer informatie.

Heeft u nog een bromfiets zonder kenteken in de schuur staan bijvoorbeeld, lees dan in het artikel Kenteken aanvragen voor een Nederlandse bromfiets hoe u daarvoor alsnog een kenteken kunt krijgen.