Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in taxonomy_menu_trails_init() (regel 102 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/common.inc).

Video: Snorscooters op de rijbaan?

Nieuws
Datum: 
10 dec 2015 - 08:45

Na alle berichtgevingen in de media heeft Scooterbelang de proef op de som genomen om de gevaren te onderzoeken van het 'verbannen' van de snorscooter naar de rijbaan. Een medewerker van Scooterbelang ging een dag op pad in Amsterdam en reed een traject in de binnenstad op zowel het fietspad als op de openbare weg zoals het zou gelden in de voorgestelde situatie. Daarbij werden met name verkeersintensieve en lastige situaties opgezocht, zoals de Overtoom, de Prins Hendrikkade en het gebied rond het Centraal Station), het Surinameplein, de Rozegracht, de Marnixstraat en de Stadhouderskade. De scooterrijder van Scooterbelang was uitgerust met een GoPro-camera om de gehele rit vast te leggen op beeld.

Recent brachtten wij onze bevindingen al naar buiten in de vorm van een persbericht, maar nu is ook de video te bekijken.

Klik hier voor de video.

Klik hier voor het persbericht.