Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3190 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 127 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Subsidieregeling milieuzone Amsterdam

Nieuws
Datum: 
26 jun 2017 - 10:00

Naast de ontheffingen komt er ook een subsidieregeling. Dit is bedoeld om makkelijker te kunnen overstappen van brom- of snorfiets naar een schonere manier van reizen. Komt u in aanmerking voor een ontheffing én een subsidie, dan moet u één van deze mogelijkheden kiezen. Allebei kan niet.

U kunt alleen subsidie krijgen als u aan deze voorwaarden voldoet:
- U hebt een Stadspas (met groene stip).
- U bent eigenaar van een brom- of snorfiets uit 2010 of ouder. U had dit voertuig al op de peildatum. De peildatum is nog niet vastgesteld; dat gebeurt deze zomer. Het is in ieder geval een datum die in het verleden ligt.
- U woont in Amsterdam en staat hier ingeschreven in de Basisregistratie Personen (BRP).

De subsidie is een voucher waarmee u een van de volgende dingen kunt kopen: een fiets, e-bike, e-scooter of openbaar vervoer. De subsidieregeling wordt op dit moment verder uitgewerkt. Rond de zomer volgt meer informatie.

Bron: www.amsterdam.nl