Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in taxonomy_menu_trails_init() (regel 102 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/common.inc).

Snorfietsverkopen stijgen weer

Nieuws
Datum: 
25 aug 2015 - 11:00

Na maandenlang tegen rode cijfers te hebben aangekeken zien we in juli ineens een fors herstel van de snorfietsverkopen. Vanaf maart namen de verkopen maandelijks af waarbij in mei zelfs een daling van 14,7% werd genoteerd, de grootste tot nu toe. Echter, na regen komt zonneschijn want juli liet een stijging zien van 13,3% en daarmee staat het totaal op dit moment op een kleine 0,5% stijging tot nu toe. Bij de bromfietsen is het een ander verhaal, deze stijgen als sinds begin dit jaar met zelfs in april een stijging van bijna 23%! Maar ook mei deed het goed met 12,2% en juni zelfs met 21,6%. Juli noteerde een stijging van 14% en daarmee komt het jaar totaal op 14,9% stijging.