Peugeot Metropolis: Auto of Motor.....

Introductie
Datum: 
16 sep 2013 - 11:00

De Peugeot Metropolis is het beste van beide! Voor elke man en vrouw die zich snel, soepel maar zeker stijlvol wilt verplaatsen en een passie heeft voor auto's en motors maar niet kan of wilt kiezen is er de Peugeot Metropolis. De Metropolis is de nieuwe innovatie van Peugeot scooters. Het unieke resultaat van een intensieve samenwerking tussen de teams van Peugeot auto’s en Peugeot scooters. Het eerste voertuig waarbij de voordelen van de auto en motor tot in perfectie zijn samengebracht.


De Metropolis is voorzien van een door Peugeot nieuw ontwikkeld 400 cc 4 takt motorblok met 4 kleppen wat garant staat voor een topsnelheid van 140-150 km/u. De Metropolis valt in de categorie motorscooters, wordt volledig in eigen huis (fabriek Mandeure, Frankrijk) gefabriceerd, maar deze driewieler mag door u bestuurd worden als u in het bezit bent van een autorijbewijs. (B-rijbewijs behaald voor januari 2013) De vele hi-tech gadgets, zijn opmerkelijke flexibiliteit, uitdagende design, en met een breedte van minder dan 78 cm is de Metropolis het meest ultieme vervoermiddel om te gebruiken op onze volle wegen. Zowel in de stad als op de snelweg kunt u zich soepel, stijlvol en uiterst comfortabel door het verkeer bewegen. Met de Metropolis schrijft Peugeot scooters wederom geschiedenis en biedt u het ultieme voertuig voor het ontdekken van ‘s werelds grote metropolen.
Leverbaar vanaf november 2013. Verkoopprijs € 10.199,- De speciale RS uitvoering € 10.299,-


Enkele bijzondere hi-tech kenmerken van de Metropolis: DTW (Dual Tilting Wheels) een door Peugeot ontwikkelde voorwielophanging. Een combinatie van auto- en motortechnologie Driewieler, de twee voorwielen gedragen zich als uw auto voorwielophanging, eenvoudig te parkeren door de voorvering te blokkeren, dus geen zijstandaard of middenbok nodig. De nieuw ontwikkelde motor: 400cc 4 takt 4V met een vermogen van 27.4 kW (37.2pK) en een koppel van 38.1 Nm, de sterkste motor in zijn segment. Elektrische parkeerrem: op het stuur, exact hetzelfde systeem als van de auto Smart key: geen contactslot meer. U kunt direct de metropolis van het stuurslot halen en de startknop indrukken.