Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in taxonomy_menu_trails_init() (regel 102 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/common.inc).

Parkeren van brommers/scooters op en rondom Leidseplein

Nieuws
Datum: 
3 sep 2015 - 11:15

U mag uw brommer, snorfiets of scooter niet parkeren op of in de directe omgeving van het Leidseplein. In dit gebied geven geparkeerde scooters met name ’s avonds en in het weekend overlast, hinder en zelfs gevaarlijke situaties.

Wilt u uw scooter toch vlakbij het plein neerzetten? Dan kan dat in één van de drie vakken voor (brom)fietsen in de buurt. Wie netjes in de vakken parkeert of buiten de omgeving van het Leidseplein, wordt niet beboet . De boete voor fout geparkeerde scooters bedraagt € 60,-.

De drie vakken vindt u op het Raamplein, aan de Weteringschans (voor Barlaeus Gymnasium) en aan de Ziezeniskade (achter Barlaeus Gymnasium). U mag er maximale twee weken aaneensluitend parkeren.