Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in taxonomy_menu_trails_init() (regel 102 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/common.inc).

Met de scooter langs de file

Nieuws
Datum: 
2 apr 2014 - 17:00

SPIJKENISSE - Op het moment dat Jeroen de Bruijn zijn vrouw vertelde dat hij een scooter ging kopen, was haar reactie ‘Je bent toch geen 16 meer?’.  Hij kan er nog altijd om lachen en ergens in hem zit nog altijd die zestienjarige die op zijn scooter alles voorbij rijdt. “De A15 en de Spijkenisserbrug zijn rampzalig voor de automobilist. Ik rij nu de file voorbij en dat scheelt behoorlijk wat in de kosten.” 

Eigenlijk heeft De Bruijn helemaal geen auto nodig om naar zijn werk te gaan. “Ik heb alleen een tasje met brood mee.” Hij was een van de eersten bij zijn werkgever die op een viertakt scooter naar het werk ging. Door zijn goede ervaringen staan er inmiddels meer scooters voor de deur. “Het moeten er niet meer worden, anders wordt het te druk op het fietspad”, grapt hij.

Nu drie jaar rijdt hij op de scooter naar de Waalhaven. Binnen een half uur is hij op zijn werk zonder de ergernis van files. Nadelen ziet hij niet. “Je hebt vrijheid, de scooter stinkt niet en rijdt één op vijftig. Ik tank één keer in de twee weken. En als het regent, dan trek ik gewoon een regenpak aan. Helemaal goed.”