Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in taxonomy_menu_trails_init() (regel 102 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/common.inc).

Kadra mocht met scooter over promenade

Nieuws
Datum: 
20 mrt 2014 - 16:15

Kadra mocht met scooter over promenade

Fanida Kadra, de lijsttrekker van de PvdA in Weert mocht in haar reclamefilmpje voor de verkiezingen op haar scooter over de winkelpromenade rijden.
Naar aanleiding van artikelen op geenstijl.nl en in Dagblad De Limburger deed de gemeente Weert navraag bij deskundigen over het rijden op een scooter door een winkelgebied.
Die concluderen nu dat een bromscooter (een snorfiets) een beetje fiets en een beetje bromfiets is. Volgens een expert mag je op een plek op een snorfiets rijden als je er op de fiets mag komen. En dus heeft Kadra zich mooi aan de regels gehouden, stelt de PvdA.
Het filmpje op internet is inmiddels meer dan dertigduizend keer bekeken. 

Reacties

afbeelding van Remas
Door Remas op

Kijk eens hoeveel ongenuanceerdheid en ondeskundigheid er bestaat in de media over scooters (brom- en snorfietsen) en wat ze wel en niet mogen. Dit is weer een treffend voorbeeld!