Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in taxonomy_menu_trails_init() (regel 102 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/common.inc).

Estafette Haagse bedrijven met e-scooter

Nieuws
Datum: 
19 sep 2013 - 14:30
DEN HAAG - Personeel van flink wat bedrijven in de Haagse regio scheuren de komende weken rond op elektrische scooters. Ze krijgen per toerbeurt de gelegenheid om dit milieuvriendelijke vervoermiddel uit te proberen.

Elke week mag een andere werkgever de scooter uitproberen voor het woon- en werkverkeer. De ervaringen worden bijgehouden op een speciale website.

Deelnemers aan de 'Scootafette' zijn onder meer de Haagse Hogeschool, Rabobank, Madurodam en Meeuwisse Nederland. De bedrijven zien de e-scooter als een goed alternatief voor de auto. Volgens de directievoorzitter van de Rabobank Den Haag is hij ideaal voor in de stad: snel, makkelijk te parkeren en minder vervuilend.

Overheid betaalt mee aan scooter

Mocht het vervoermiddel bevallen, dan geeft het stadsgewest Haaglanden werkgevers en werknemers een subsidie van 250 euro op de aanschaf van een e-scooter.

Aan de Scootafette is ook een wedstrijd verbonden. Mensen die een grappige foto maken van de elektrische scooter kunnen daarmee een prijs winnen.