Error message

  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in taxonomy_menu_trails_init() (line 102 of /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/common.inc).

Wethouder Peter Smit start tweede Scootafette

Nieuws
Datum: 
25 Feb 2014 - 15:00

De e-scooter wordt steeds populairder. Ooit was het vooral een handig vervoermiddel voor mensen die geen helm wilden dragen, nu ontdekken steeds meer mensen de e-scooter. Zelfs de redactie van Den Haag FM rijdt erop.

Om nog meer mensen op een elektrische scooter te krijgen, start donderdag 27 februari de tweede Scootafette: een estafette met de e-scooter. De wethouders Peter Smit (Den Haag), Hans Haring (Zoetermeer), Bram Meijer (Westland), Milène Junius (Delft), Robert Strijk (Leiden) gebruiken ieder een week lang de e-scooter in het zakelijk en privé verkeer en geven deze vervolgens door aan een werkgever van een bedrijf in hun omgeving. In totaal doen veertig zakelijke rijders een week lang ervaring op met deze manier van rijden.

Mensen die een e-scooter kopen kunnen van het Stadsgewest Haaglanden een subsidie van 250 euro krijgen. Voor de zakelijke markt lopen de subsidies zelfs op tot duizend euro.

Wethouder Peter Smit