Scooterbelang

Scooterbelang is de organisatie die zich inzet voor jou als brommer- of scooterrijder. Waarom? Omdat de brommer- of scooterrijder vaak wordt gezien als het lastige kind binnen de wereld van de verkeersdeelnemers. Maar ook brommer- en scooterrijders zijn net als fietsers en voetgangers zeer kwetsbare verkeersdeelnemers. Regelmatig lees je dat een er een ongeluk heeft plaatsgevonden waarbij een brommer- of scooterrijder betrokken is. En als je de tijd neemt om even verder te lezen dan zie je dat de andere verkeersdeelnemer (lees auto, vrachtwagen) de scooter niet gezien had met ernstige gevolgen. Daarom is het nodig dat er iemand opkomt voor jouw veiligheid! En dat doen wij! Meld je bij ons aan en daarmee heb je ook toegang tot alle informatie alsmede het forum.

Error message

  • Warning: Division by zero in template_preprocess_views_view_responsive_grid() (line 95 of /home/scbelang/domains/scooterbelang.nl/public_html/sites/all/modules/views_responsive_grid/views_responsive_grid.module).
  • Warning: Division by zero in template_preprocess_views_view_responsive_grid() (line 96 of /home/scbelang/domains/scooterbelang.nl/public_html/sites/all/modules/views_responsive_grid/views_responsive_grid.module).

Scooterbelang