Error message

  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in taxonomy_menu_trails_init() (line 102 of /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3190 of /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 127 of /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/common.inc).

Gemeente Leiden plaatst 100 extra brommervakken bij Leiden Centraal

Nieuws
Datum: 
7 Feb 2014 - 10:15

LEIDEN - Rondom Leiden Centraal is het momenteel een rommeltje, overal staan of slingeren fietsen en er is nergens meer een plekje om je fiets vlakbij het station te zetten. De gemeente komt nu in ieder geval met een oplossing voor de brommers en scooters en plaatst 100 extra parkeervakken; maar of daarmee de problemen zijn opgelost?

Ga je met de brommer of scooter naar het Centraal Station? Parkeer deze dan in de speciale brommervakken. Er zijn 100 extra parkeerplekken voor brommers en scooters op de zogeheten Trafolocatie gekomen. Vanaf dit punt loop je in ongeveer 3 minuten naar de ingang van het station of het ROC (Level).

Dit parkeerterreintje vlakbij de ingang van Leiden Centraal staat vaak leeg. Of dit komt omdat het een beetje achteraf (en dus onbewaakt) ligt of te ver lopen is van het station is niet bekend, maar de gemeente stuurt nu alle brommers en scooters die kant op.
 
Je herkent de speciale nieuwe parkeerplekken aan geschilderde vakken met een brommersymbool en aan de blauwe borden. Op de borden in het stationsgebied staan regels over het (brom)fietsparkeren. Zorg dat je je brommer of scooter in het brommervak parkeert, dan loop je geen risico op een boete van 60 euro, zo waarschuwt de gemeente.