Error message

  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in taxonomy_menu_trails_init() (line 102 of /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3190 of /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 127 of /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/common.inc).

63% van de registreerde elektrische voertuigen in NL zijn: SCOOTERS

Nieuws
Datum: 
14 Oct 2013 - 17:45

Als je zou vragen van welke elektrische voertuigen zijn er het meest in Nederland. Dan krijg je vaak als antwoord de fiets of de auto. Maar niets is minder waar. 63% Van de geregistreerde elektrische voertuigen in dit land zijn scooters! En met name de snorscooters zijn gewild, 54% (!!!!) zijn snorscooters. Ofwel de vraag die als eerste opkomt is waarom er op dit moment zo (en met name in Amsterdam) wordt geageerd tegen dit populaire vervoersmiddel.

Het blijkt het ideale vervoersmiddel te zijn voor de korte tot middellange afstand. Ofwel in de stad en of buiten de steden is het voor veel mensen een efficiënt vervoersmiddel. Zoals al vaker aangegeven is het zuinig, wendbaar, neemt weinig ruimte in, en geeft zowel minder mobiele mensen bewegingsvrijheid. Ofwel een vervoersmiddel voor de toekomst. Wij voorspellen een nog grotere groei voor de scooter als de overheid de belasting op auto's  gaat verhogen, de parkeertarieven hoog blijven, de trek naar de rand steden afneemt en duurzaamheid steeds belangrijker wordt.

Echter de branche zal zich met name sterk moeten maken voor het aantrekkelijk maken van de elektrische scooter op de markt (prijs, kwaliteit, imago). Maar als we kijken wat de branche op korte termijn heeft gerealiseerd, kunnen we in de komende jaren veel verwachten.

Bron: Agentschap.nl