Wil jij met je snorfiets naar de rijbaan?

1 post / 0 new
Remas
afbeelding van Remas
Wil jij met je snorfiets naar de rijbaan?

Wij hebben je hulp nu nodig!

Binnenkort (begin oktober 2014) gaat de 2e Kamer beslissen of je met je snorfiets naar de rijbaan moet. Deze regel zou niet alleen voor Amsterdam gelden maar voor heel Nederland!!

Wij zijn benieuwd waarom jij vindt waarom de snorfiets NIET naar de rijbaan (tussen auto's, bussen en vrachtauto's) verbannen mag worden. Wij willen graag van snorfietsers, maar ook brom- en motorrijder alsmede automobilisten, bus- en vrachtwagenbestuurders horen waarom zij dit een slecht idee vinden.

Graag horen wij je persoonlijke argumenten, wat betekent voor jou  als jij (als snorfietser) naar de rijbaan wordt gestuurd of wat vind jij als automobilist, buschauffeur of vrachtwagenbestuurder van deze plannen.

Geef je reactie op de volgende stelling.

Ik ben tegen dat de snorfiets naar de rijbaan wordt verbannen, omdat:

(Hierbij alvast een paar voorbeeld argumenten)

  • Ik vind het te gevaarlijk tussen de (vracht)auto's. Ik heb speciaal voor je snorfiets gekozen om niet tussen het snelverkeer te hoeven rijden!(snorfietser
  • Ik vind dat met handhaving veel meer bereikt kan worden dan deze gevaarlijke maatregelen! (bromfietser)
  • Ik vind de bromfietsen met 45 km.pu.u al een plaag op de weg, dus nog meer langzame weggebruikers op de rijbaan levert meer problemen op (uitspraak automobilst)
  • Ik ben bang dat de automobilist het verschil niet meer ziet tussen brom- en snorfietser, waardoor hij mij qua snelheid verkeerd inschat
  • enz.

Plaats alstublieft zoveel argumenten op ons forum of op Facebook. Deze kunnen wij gebruiken om de politici in Den Haag en Amsterdam te laten weten wij als 'gewone' mensen van dit voorstel vinden.

Laat ons zo snel mogelijk de argumenten weten. Dus alleen schrijven dat je tegen bent is niet voldoende!!!

En deel dit bericht met ander scooterrijders zodat we zoveel mogelijk argumenten krijgen.

 

 

 

Bijlage: 
Edited by: Remas on 2014-09-11 12:43