Stagiaire gezocht!!!

1 post / 0 new
Remas
afbeelding van Remas
Stagiaire gezocht!!!

Brandambassadors ontwikkelt vraaggestuurde (social)marketing strategieën voor merken en organisaties en realiseert betaalbare online en weboplossingen in de vorm van platforms en communities (Drupal & Wordpress). Wij bieden onze klanten tailormade,en op de doelgroep(en) afgestemde infrastructuur met interactieve applicaties.

Met behulp van diverse technieken luisteren en leren we van consumenten, klanten, gebruikers, dealers, burgers en personeelsleden.
Wij verbinden, geven gebruikers en organisaties 'insights', stimuleren participatie, intensiveren samenwerking, volgen ontwikkelingen, sturen (als het nodig is), verzamelen kennis, verspreiden deze en stimuleren innovaties en veranderingen. We analyseren data uit deze communities en platforms om ervan te leren, onszelf te verbeteren, te vernieuwen en kapitaliseren.

Wij zoeken op korte termijn:

Stagiare (m/v) & Scooter fan

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe stagiair/stagiaire voor onze Marketing en PR afdeling! Ben jij enthousiast? Heb jij een echte hands-on mentaliteit? Heb je een passie voor scooters? En ben je op zoek naar een meeloopstage voor een periode van 4-6 maanden? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief!

Werkzaamheden zijn:
• Meewerken aan de uitvoering van social media activiteiten (Facebook, Twitter, Pinterest, Snapchat) voor Piaggio Benelux, Stichting Scooterbelang en Vespafans;
• Doorontwikkelen en uitbreiden van dealerplatform voor Piaggio en Vespa dealers in de Nederland, België en Luxemburg;
• Schrijven van de maandelijkse nieuwsbrieven voor zowel consumenten als dealers. Dit voor België en Nederland;
• Meewerken aan de voorbereiding en uitvoering van diverse evenementen.
• Monitoren en modereren van Scooterbelang platform en onderhouden en versterken van relaties met stakeholders.
• Verder uitbouwen van scooterbelang platform

Voor wie werken wij:
• Piaggio Vespa BV is selling agency voor de merken Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio en Gilera voor de Benelux. Het kantoor staat in Breda en vandaar wordt de sales, aftersales en marketing voor de Benelux markt verzorgd. Dit doen wij met een team van 25 personen.
• Stichting Scooterbelang is een belangenorganisatie voor scooterrijders en onlangs opgericht op 13 juni 2013. Scooterbelang behartigt de belangen van scooterrijders op het gebied van veiligheid, beeldvorming en rijplezier.
• Vespafans is en online brand community met meer dan 4.500 leden in Nederland en België en 5.000 likers op Facebook. Deze community bestaat uit Vespa liefhebbers die de liefde voor het merk en product delen op internet, maar ook tijdens evenementen.

Wie zoeken wij:
Enthousiaste student
Opleidingsniveau: HBO Commercieel/Marketing/Communicatie
Goede kennis van de Engelse taal, kennis van de Franse taal is een plus.
Wonen in omgeving Amsterdam bereid zijn om regelmatig te reizen naar Breda (hoofdkantoor Piaggio Vespa B.V.).
Brommerrijbewijs en/of autorijbewijs is een pre.

Wat bieden wij?
- Een boeiende stage (4-6 maanden)
- Werken met inspirerende producten in een leuk team
- Een passende stagevergoeding

Heb je interesse? Stuur je CV & motivatie naar stage@brandambassadors.nl. Dan zorgen wij dat deze bij de juiste persoon terecht komt!

P.S. Commerciële aanbiedingen worden niet op prijs gesteld!