Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in taxonomy_menu_trails_init() (regel 102 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/common.inc).

Afstudeeronderzoek: Snorfiets naar de Rijbaan

Nieuws
Datum: 
20 apr 2020 - 14:45

Graag delen wij met jullie een afstudeeronderzoek van een student planologie aan de Universiteit van Amsterdam. Wij willen zoveel mogelijk snorfietsers uit Amsterdam oproepen om deze enquête in te vullen voor een goed beeld op het onderwerp: Snorfiets naar de Rijbaan. Het invullen kost ongeveer 5-10 minuten.

Op 8 april 2019 is de regelgeving ten op zichte van snorfietsen binnen de A10-ring in Amsterdam gewijzigd. Op aangewezen plekken ben je verplicht om op de rijbaan te rijden; en ook is het dragen van een helm verplicht gesteld. Met het beantwoorden van deze vragenlijst help je mee om een inzicht te krijgen in het verplaatsingsgedrag (= verplaatsingen van punt A naar punt B) van (voormalig) snorfietseigenaren in Amsterdam, maar ook een inzicht in de perceptie van eerlijkheid voor snorfietsers ten op zichte van andere weggebruikers.

Klik hier om de enquête in te vullen.