Error message

  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in taxonomy_menu_trails_init() (line 102 of /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/common.inc).

Stem tegen!! Geen snorfietsers op rijbaan!!

Nieuws
Datum: 
12 Feb 2014 - 09:30

Op dichtbij.nl is een stelling geplaatst:'Verbied snorscooters op het fietspad' Jij kan ook meestemmen. Stem tegen!!!

Artikel:

AMSTERDAM - Snorscooters op het fietspad zijn voor velen een grote ergernis en zouden gevaarlijk zijn voor fietsers. Snorscooters, die geen helmplicht hebben, moeten dus net als scooters met helm op de rijbaan rijden en niet meer op het fietspad. Daarvoor moet de landelijke politiek wel eerst de helmplicht voor snorscooters invoeren. Dichtbij.nl en de Echo vroegen de politieke partijen of ze het eens of oneens zijn met de stelling: Verbied snorscooters op het fietspad.

De meerderheid van de Amsterdamse politieke partijen is het met de stelling eens. Alleen TROTS en het CDA zijn het met de stelling oneens. Wat vind jij? Ben jij het eens of oneens met deze stelling? Stem hier: http://www.dichtbij.nl/amsterdam-centrum/regionaal-nieuws/artikel/337702...

De meningen van de partijen vind je in deze Mattermap. Wil je de meningen van alle partijen lezen? Klik dan op +3. De Mattermap in het groot bekijken? Klik er dan op.