Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3190 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 127 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Groen Links en PvdA sturen snorcooter de 50km rijbaan op!!!

Blog

Zag net dit bericht op AT5. Dit is een gevaarlijke ontwikkeling en onverantwoordelijk. Zonder gedegen onderzoek (het SWOV onderzoek waarnaar telkens wordt verwezen is  een "educated guess" = gok die je neemt op basis van de kennis die je hebt). Ofwel deze partijen sturen de snorfietser  op basis van een weloverwogen gok de verkeersjungle in. Probleem is dat ook hier in de Spuistraat de fietspaden te smal zijn en waar ook nauwelijks ruimte is naast een auto. Ik hoop dat deze actie van de ze partijen geen slachtoffers oplevert!! Ofwel neem geen onverantwoorde beslissingen!

Daarnaast is het beeld dat GL hier schetst over de uitstoot en de snelheid van de snorscooter veel genuanceerder. Hier wordt PR bedreven met selectief gekozen informatie uit onderzoeken!

Zie hier het artikel op AT5:

Binnenkort rijden er geen scooters meer op het smalle fietspad van de Spuistraat.

Gisteravond werd een voorstel hierover van GroenLinks en de PvdA met een ruime meerderheid aangenomen. Het gaat om een proef die in 2014 begint.

Snorscooters moeten volgend jaar dus op de rijbaan rijden in de smalle Spuistraat. 'De bijna altijd te snel rijdende scooters op het fietspad zijn gevaarlijk en ongezond. De scooter is de meest vervuilende vervoerssoort en het blijkt dat verplaatsing naar de rijbaan een significant verschil maakt in de mate waarin fietsers blootgesteld worden aan vieze scooteruitlaatgassen', aldus GroenLinks.

Reacties

afbeelding van Simcajet
Door Simcajet op

Groen Links is een vooringenomen, elitaire kliek die het liefst de scooter uit het straatbeeld zien verdwijnen. De gevaarlijke situaties die ze op deze manier creëren zullen ze tzt. gebruiken om aan te tonen dat de scooter verboden moet worden, mind my words. Trieste kliek, de politiek anno 2014, volksvertegenwoordiging kun je het niet noemen.