Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3190 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 127 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Kamer tegen EU-plan APK-keuring voor scooters

Blog

Een Kamermeerderheid van VVD, PvdA en SP voelt niets voor het plan van de Europese Commissie om scooters en brommers jaarlijks een technische keuring te laten ondergaan.

De Kamer is tegen Europese plannen voor de APK

‘Als we zoiets zouden willen in Nederland, maken we dat zelf wel uit,’ zegt VVD-Kamerlid Ton Elias tegen De Telegraaf.

Ook SP’er Farshad Bashir en PvdA-Kamerlid Attje Kuiken laten weten dat een invoering van een APK voor brommers en scooters geen zaak is voor de EU. ‘Daar gaan wij zelf over,’ zegt Bashir.

 

Ongelukken

De Europese Commissie wil het aantal verkeersongelukken terugdringen door de technische keuring van auto’s vaker verplicht te stellen. Ook brommers, scooters en motoren moeten volgens Brussel verplicht worden gekeurd.

De Kamer voelt ook niets voor het plan vaker een APK-keuring in te stellen voor auto’s die veel kilometers maken.

 

Bron:Elsevier: maandag 16 juli 2012 08:13