Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3190 of /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 127 of /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Wil je weten wat de codes op je bon betekenen? Check hier de feitencodes!!

Blog

Ben je aangehouden  door de politie en heb je een bon gekregen? Dat staat meestal op je gele prent waarvoor je een boete hebt gekregen. Deze codes zijn bij de 'gewone' mensen niet bekend. Vandaag kreeg ik een telefoontje van een mevrouw wiens zoon was aangehouden met een opgevoerde scooter. Ze was benieuwd wat de totaal boete zou zijn die haar zoon van de agent had gekregen. Dus ik ben de codes maar gaan opzoeken. Dat was niet heel eenvoudig maar uiteindelijk heb ik het gevonden in het 'feitenboekje 2014'!

Bij deze blog heb ik als bijlage het feitenboekje toegevoegd. Hieraan staan alle codes die je op een gele bon kan terug vinden.  Maar soms staat er geen feit vermeld, let op dan krijg je toch een acceptgiro (of oproep) in de bus.

De boete die haar zoon had gekregen (sinds aanscherping van de nieuwe regel per 1 juli 2014) was niet mals. Let op het kan jou ook overkomen. Je scooter hoeft maar een paar km te hard te rijden en je bent de pineut. Check dus je scooter goed voordat je de weg op gaat of laat deze checken door een specialist

Deel dit bericht zoveel mogelijk!

Als je dit leest en je bent scooter- of brommerrijder, meld je dan aan bij Stichting Scooterbelang (of vriend voor maar 25 euro per jaar). Wij proberen jou zoveel mogelijk te helpen en daarbij hebben wij je steun hard nodig!! Ga naar www.scooterbelang.nl